Fontos!

A blog tartalmát csak 18 éven felüliek olvashatják. A blogban írt történet az Alkonyat fantasy sorozat egyik tovább folytatott formája. Az itt olvasott történet a képzeletem szüleménye de a Stephenie Meyer által írt Alkonyat történeten alapszik. A legelső fejezet a negyedik (Hajnalhasadás) után kezdődik...
Jó olvasást az újonnan érkezőknek!
Üdv: Kemra

2012. április 30., hétfő

Éjféli nap

Üdv néktek emberek, vámpírok és alakváltók!

 Mostantól minden Hétfő este nyolc órakor kis részletet közlök a Midnight Sun-ból. Remélem, hogy tetszik az ötlet :)
De most, hogy mindenki értse, mi is az a Midninght Sun, egy kis előzetes.


A könyv nem jelent meg nyomtatásban.

Az Alkonyatban játszódó történet, mely a főhősnő Bella elbeszélésben követhetünk figyelemmel, nem mindennapi módon újra meg szerette volna írni, de ezúttal Edward szemén keresztül.
Roppant érdekes megismerni a „másik oldalt” is, valahogy minden a helyére kerül és értelmet nyer.

 A Midninght Sun-t kizárólag csak annak ajánlom, aki olvasta már a Alkonyatot, és a többi könyvet, mert csak így lesz kerek egész a történet (és persze így a leg élvezhetőbb). Továbbá, szeretném javasolni, hogy aki megteheti az inkább eredeti nyelven olvassa el, mert akkor még jobban fogja élvezni, (persze én ezt nem tudhatom, mert az angol tudásom elég gyér, és mellesleg a címét is a google fordítóval fordítattam le (poén), de minden ismerősöm az eredeti nyelven való olvasást javasolja. J

 A Midninght Sun (Éjféli nap) a Twilight-regény befejező, lezáró része. Ezt a regényt Stephenie írta, ezzel visszatérve az Alkonyathoz, hogy keretet adjon a történetnek, de sajnos rosszul sült el. Stephenie még kész sem volt a regénnyel amikor megmutatta barátainak, és akkor valahogyan kiszivárgott és közzétették a neten. Az írónő mélységesen megbotránkozott ezen ezért pár hétre szüneteltette az írást, majd végiggondolva a történteket közzétette a félig kész művet (12 fejezetet) a hivatalos oldalán http://www.stepheniemeyer.com. 

Ezért a jelen blogban való bárminemű megjelenések a művel kapcsolatban, csak az olvasók kedvéért és a szórakoztatásáért történik. Addig jelennek meg a blogon a fejezetek, amíg az a hivatalos oldalon az írónő engedélyezi, és ezen felül is minden szerzői jog Stephenie Meyer-t illet.  

Cikk folytatása holnap ugyanitt…
Felesleges kattintgatások helyett, iratkozz fel hírlevelünkre, és tud meg a napi híreket!!

Üdv: Kemra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Íratkozz fel hírlevelünkre:

Iratkozz fel hírlevelünkre, és minden héten értesítünk a frissekkel kapcsolatban. Előzetes és újdonságok, minden héten közvetlenül az e-mail címedre, felesleges kattintgatások nélkül.
Katt: IDE